DOE MEE

Bestuur

De koers van Stichting

Het bestuur van de Stichting Noordzeevis uit Scheveningen bestaat op dit moment uit zeven leden, die zich actief inzetten om Noordzeevis geliefd te maken van visser tot consument. In de hele keten, van visser tot consument, dient de lokale visserij duurzamer en bekender te worden. De bestuurders zijn onbezoldigd betrokken in het realiseren van de doelen in de stichting.

Matthijs den Heijer | in- en verkoopmanager bij W.G. Den Heijer

De diversiteit en kwaliteit van vis uit eigen zee wilt WG Den Heijer onder de aandacht brengen en op de kaart zetten bij de consument
 
 
 
Kees Taal | Vlootmanager W. van der Zwan & Zonen                          

Mij is altijd opgevallen dat de waardering voor Noordzeevis in Nederland ondermaats is. Ik draag dan ook graag bij als bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen aan de juiste koers voor Noordzeevis richting consument.

 
Joep Besselink | Seafood Centre BV.
Met Stichting Noordzeevis uit Scheveningen leggen we de fundering voor de toekomst van de lokale visserij.
 
 
 
 
 
Agnes Leewis | Directeur Nederlands Visbureau
Initiatieven zoals Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, welke bijdragen aan waardering voor  streekproducten uit onze eigen Noordzee, zijn belangrijk  voor het ontwikkelen van de branche.
 
 
Suzanne van der Pijll | Managing Partner, Schuttelaar & Partners
Op Noordzeevis uit Scheveningen moeten we trots zijn, en deze  trots ook uitdragen. 
 
 
 
 
 
Ron Kleijn | Voorzitter SVV Scheveningen
Wanneer vis zo kenmerkend en typerend is voor Scheveningen, dan is het belangrijk om initiatieven die zich hiervoor inzetten te steunen.
 
 
 
 Leen Haasnoot | Accountmanager Grootzakelijk Rabobank
“Als Katwijker heb ik de nodige dosis vis vanuit huis meegekregen. Het gaat me dan ook aan het hart om te zien dat we de vis uit eigen zee onderwaarderen. Bij de Rabobank werken we vanuit de filosofie ‘Growing a better world together’ en als bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hoop ik op deze manier hieraan bij te kunnen dragen.”