DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Webinar Dichtbijvangst 31 januari

19 januari 2022

 

Webinar Dichtbijvangst

Maandag 31 Januari 15:00 - 16:30 uur
Noordzeevis uit Scheveningen

 

BESTE AMBASSADEURS & VISLIEFHEBBERS,

Reserveer maandag 31 januari van 15:00-16:30 uur in uw agenda! Het nieuwe jaar is begonnen en ons volgende webinar staat in de steigers. We verwelkomen onze nieuwste ambassadeurs en we presenteren onze plannen om ook dit jaar Noordzeevis uit Scheveningen de aandacht te geven dat het verdient. Daarnaast zoomen we in op het project 'Dichtbijvangst'. Onderzoekers van Wageningen Economic Research delen de resultaten van de onderzoeken die zij uitgevoerd hebben naar consumentengedrag over, en het verdienmodel van Noordzeevis uit Scheveningen. Het belooft een interessant webinar te worden, dus meld u snel aan!
Aanmelding
U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton. Op maandagochtend 18 januari ontvangt u de link naar het online webinar.
 
                                                                                     
Aanmelden of stuur een mail naar info@noordzeevisuitscheveningen.nl
 
 
Uw inbreng
U krijgt vooraf én gedurende het webinar de gelegenheid uw vragen en opmerkingen kenbaar te maken. Ons streven is deze zoveel mogelijk aan de orde te stellen. Mocht het niet mogelijk blijken alle vragen te beantwoorden, dan doen wij dit achteraf in het verslag.

Praktische vragen
Mocht u vragen hebben, dan ontvangen wij die graag middels een reply op deze e-mail. Ook kunt u direct contact opnemen met Paul Einerhand (06-10691132).