DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Noordzeevis award uitgereikt!

22 november 2021

Op 9 en 10 november vond de Haagse Horecabeurs plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Het evenement vindt jaarlijks plaats en is een plek voor de Haagse horeca om de nieuwste trends, producten en ontwikkelingen in de sector te ontdekken. Een vast onderdeel van het evenement is het uitreiken van awards in verschillende categorieën.

Noordzeevis award
De awards zijn elk jaar de highlight van de beurs. Ondernemers in de Haagse horeca ontvangen hier de beloning voor hun harde werk. De categorieën waarin awards werden uitgereikt waren ‘Vriendelijkste Bediening’, ‘Beste Nieuwkomer’ en ‘Beste Gebruik Noordzeevis’. Consumenten konden hun favoriete restaurant nomineren om daar vervolgens hun stem voor uit te brengen. De stemmen zijn onder een streng toeziend oog van een panel geteld en gewogen.

De winnaar
Na een spannende stemming werden de resultaten gepresenteerd aan het einde van de laatste beursdag. De winnaar van de Noordzeevis award werd bekend gemaakt door Haagse burgemeester Jan van Zanen en Nicolette Krul van Den Haag FM. De winnaar van de Noordzeevis award was Catch by Simonis, een iconisch visrestaurant in de haven van Scheveningen. Allie Simonis nam de award in ontvangst namens het restaurant en bestempelde het als de kroon op zijn werk.

Ncolette Krul en Burgemeester Jan van Zanen overhandigen de award aan Allie Simonis, Catch by Simonis.