DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Amuse voor het kerstdiner | Macarons met Noordzeekrab

21 december 2021

Voor 4 | 15 min.

  • 100 g Noordzeekrabvlees
  • 1 granny smith
  • 3 el crème fraîche
  • 1 el mayonaise
  • cayennepeper
  • 16 ongevulde macarons
  • 4 radijsjes, in plakjes
  • 2 à 3 el tuinkers of venkelgroen
  • zout en peper

Trek het krabvlees losjes uit elkaar en snij de granny smith in kleine blokjes. Meng de crème fraîche met de mayonaise. Schep de appel en het krabvlees erdoor. Breng op smaak met zout en peper en een snufje cayennepeper.

Beleg de helft van de macarons met een plakje radijs en het krabmengsel. Leg de andere helft op de belegde macarons. Houd de Noordzeekrabmacarons fris in de coolkast tot het serveren.

Leg er op het laatste moment de tuinkers op. 

Dit recept is slechts een van de lekkere recepten die komt uit ons nieuwe kookboek. Bestel het nu!