DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Noordzeevis uit Scheveningen verwelkomt Beekman & Verbeek

16 juni 2021

Op donderdag 27 mei heeft het financieel en organisatieadviesbureau Beekman & Verbeek een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Edwin Beekman en Barry Verbeek kregen deze overhandigt door Agnes Leewis, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Beekman & Verbeek

Op het eerste gezicht lijkt een financieel- organisatieadviesbureau ver weg te staan van de vis- en foodsector. Toch hebben beide heren tot nu toe reeds een rijke geschiedenis in deze sectoren opgebouwd. Edwin Beekman heeft voor diverse visverwerkende bedrijven in Katwijk en IJmuiden gewerkt en Barry Verbeek werkt, met een korte onderbreking, al jarenlang voor een visgroothandel op Scheveningen en zat een lange periode zelfs bijna dagelijks op de Scheveningse visafslag. Barry, “Helemaal weg uit de vis ga je nooit. Ik werk nog steeds met veel plezier voor de visgroothandel en ben regelmatig te vinden op kantoor in de mooie tweede haven van Scheveningen.”

Van visveiling naar bloemenveiling

Na jaren trouwe dienst in de vissector van Scheveningen verruilde Barry de visveiling voor de bloemenveiling. Daar vervulde Barry de rol als financieel directeur bij een bloemengroothandel waarvan Edwin de algemeen directeur was. De samenwerking tussen de twee bleek een schot in de roos en zij besloten om hun ‘know how’ en ervaring aan MKB bedrijven beschikbaar te stellen. “Ik ben ook financieel directeur geweest en in die 10 jaar heb ik gave dingen zien gebeuren. Wij willen ondernemers met bedrijven in onder andere de agri- horti- en food( waaronder vis-)sector van groot tot klein en van start up tot scale up ook deze expertise aanbieden. Of dit nou een financiering, groeiplan, bedrijfsopvolging en/of overname betreft, wij zijn staan 24/7 voor ze klaar.” aldus Edwin.

V.l.n.r. Agnes Leewis overhandigt de oorkonde aan Barry Verbeek en Edwin Beekman