DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Uitnodiging culinair webinar - kook mee!

6 april 2021

BESTE AMBASSADEURS & VISLIEFHEBBERS,

Wij nodigen u harte uit voor onze culinaire webinar op maandag 12 april van 17:00-18:30 uur! Na vier succesvolle webinars staat ook het vijfde webinar in de steigers. Dit keer kijken we door een culinaire bril naar de sector. We gaan in gesprek met diverse organisaties en onze horeca ambassadeurs over de culinaire mogelijkheden van Noordzeevis en gaan aan het eind, onder leiding van restaurant Greens, samen aan de slag met het maken van schelviskoekjes. Meer info hierover vindt u onderaan.

Doet u mee met het maken van de schelviskoekjes? Laat het ons weten, dan sturen wij de vis naar uw adres toe en ontvangt u van ons het recept voor de overige ingredi├źnten. (Voor de eerste 25 deelnemers in de regio Den Haag)

Aanmelden kan via info@noordzeevisuitscheveningen.nl

(geef aan of u meedoet met de schelviskoekjes)