DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Uitnodiging vierde webinar

11 januari 2021

Maandag 18 Januari 13:30 - 15:00 uur
Noordzeevis uit Scheveningen

 

BESTE AMBASSADEURS & VISLIEFHEBBERS,

Wij nodigen u van harte uit voor ons derde webinar op maandag 18 januari van 13:30-15:00 uur. Na drie succesvolle webinars nemen we u graag weer mee in de huidige situatie in de vissector van Den Haag. Hoe gaat het met de aanvoer en vraag naar Noordzeevissoorten, zoals tarbot en griet, in tijden van crisis? We kijken ernaar met ambassadeurs en organisaties uit de sector. Ook spreken we met SVO vakopleiding food over hun visopleidingen en gaan we op bezoek bij viswinkel Coast Fish. Speciale gast is Jan van Zanen, burgemeester van Den Haag. We vragen hem naar zijn kijk op Noordzeevis uit Scheveningen.

 
Aanmelding
U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton. Op maandagochtend 18 januari ontvangt u de link naar het online webinar.
 

 
 
Uw inbreng
U krijgt vooraf én gedurende het webinar de gelegenheid uw vragen en opmerkingen kenbaar te maken. Ons streven is deze zoveel mogelijk aan de orde te stellen. Mocht het niet mogelijk blijken alle vragen te beantwoorden, dan doen wij dit achteraf in het verslag.

Praktische vragen
Mocht u vragen hebben, dan ontvangen wij die graag middels een reply op deze e-mail. Ook kunt u direct contact opnemen met Paul Einerhand (06-10691132).