DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Het derde webinar staat online

3 november 2020

Het derde webinar van Noordzeevis uit Scheveningen is nu terug te kijken. Tijdens het webinar kijken we terug op het afgelopen jaar en vooruit op de toekomst. We kijken hierbij terug op het afgelopen jaar en vooruit op de toekomst. Daarnaast zijn er enthousiaste en uiteenlopende sprekers uit de hele sector die hun verhaal doen. De Rabobank presenteerde over de duurzame initiatieven die de bank onderneemt om het voedsel van morgen veilig te stellen. Het Marine Stewardship Council (MSC) aanwezig om uitleg te geven over duurzame vis en Wageningen Economic Reserach vertelde over het onderzoek dat zij naar de consumptie van vis onder jongeren gedaan hebben. Maar ook de vissector was vertegenwoordigd met deelnemers uit de fileerderij, groothandels en horeca. Kijk het nu terug.