DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Villa Ockenburgh is ambassadeur

2 september 2020

Op donderdag 9 juli heeft Villa Ockenburgh een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Deze ontvingen zij voor het met passie aanbieden van pure streekproducten uit eigen zee. 

Pop-up restaurant
Ondanks dat de villa in de steigers staat en wordt verbouwd is er toch al de mogelijkheid om te lunchen en dineren in het pop-up restaurant ernaast. Het restaurant is nog geen maand open maar zet stevige stappen in lokaliteit. Leon in ’t Hout, Chef-kok, “We vinden het erg belangrijk om met verse en lokale producten te werken. Zo hebben we een moestuin waar we wekelijks uit oogsten en hebben we dagelijkse aanvoer van verse Noordzeevis uit Scheveningen.” Bedrijfsleider Vincent Slot is ook enthousiast: “We zijn nu bijna een maand open en gaan binnenkort beginnen met een vangst van de dag aanbieding. Daarmee gaan we leuke seizoensgebonden Noordzeevisspecials aan de man brengen.” 

Landgoed Ockenburgh
Op de rand van Den Haag bevindt zich het eeuwenoude Landgoed Ockenburgh met de bijbehorende Villa. De villa heeft jaren leeg gestaan, maar door burgerparticipatie is er nieuw leven in geblazen. De villa staat in de steigers en wordt zowel van binnen als buiten gerenoveerd. Als dit klaar is zal restaurant Villa Ockenburgh haar deuren hier openen.

Matthijs den Heijer, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, overhandigt de oorkonde aan Vincent Slot, bedrijfsleider, en Leon in ’t Hout, chef-kok.