DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Uitnodiging workshop Dichtbijvangst

13 augustus 2020BESTE AMBASSADEURS & VISLIEFHEBBERS,

Steeds meer viswinkels, strandpaviljoens en restaurants zetten Noordzeevis uit Scheveningen op de kaart. Toch vragen consumenten, vooral jongeren, er nog maar weinig naar. Met het driejarige project ‘Dichtbijvangst’ willen we Noordzeevis uit Scheveningen beter op de kaart zetten. We willen vooral jongeren enthousiast maken voor lokaal gevangen verse vis, een gezonde en vaak duurzame keuze. 
 
Wij nodigen u van harte uit voor de workshop van het project Dichtbijvangst op vrijdag 4 september van 14.00 uur – 16.30 uur. Tijdens de bijeenkomst vertellen we u meer over de innovatieve visproducten die worden ontwikkeld door studenten van ROC Mondriaan, onderzoek naar een goed verdienmodel voor lokale vis en onderzoek naar het gedrag van jonge consumenten rondom het kopen van vis. De bijeenkomst is gericht op ondernemers en beleidsmakers.

Locatie
Graag ontvangen wij u op vrijdag 4 september om 14.00 uur in de kantine van de visafslag Scheveningen. Het adres is Visafslagweg 1, 2583 DM Den Haag. 

Aanmelding
U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton. Wij zullen daarna via de mail contact met u opnemen.

Praktische vragen
Mocht u vragen hebben, dan kan dit middels een reply op deze e-mail. Ook kunt u direct contact opnemen met Paul Einerhand (06-10691132). 
 
Mochten er vanwege dan geldende nieuwe Corona-maatregelen wijzigingen in het programma optreden dan stellen wij u daar zo snel mogelijk van op de hoogte.
 
We zien u graag op vrijdag 4 september om 14.00 uur!
 
Met vriendelijke groet,
 
Stichting Noordzeevis uit Scheveningen