DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

oproep Noordzeevismarkt vlaggetjesdag

25 maart 2020

De haven van Scheveningen is elk jaar het decor van Vlaggetjesdag. Gemiddeld trekt de feestdag 150.000 bezoekers per jaar naar de havens van Scheveningen. Wij bouwen dit jaar op Vlaggetjesdag een heuse Noordzeevis uit Scheveningen-markt in de tweede haven. Op de markt kunnen ambassadeurs van stichting Noordzeevis uit Scheveningen zich presenteren met of zonder beeldmateriaal, met kleine proeverijtjes (van Noordzeevis natuurlijk) of gewoon met een goed verhaal. De stands en elektra worden beschikbaar gesteld door de organisatie van Vlaggetjesdag. Ambassadeurs regelen hun eigen invulling van de stand en de aankleding. Voedsel verkopen is niet toegestaan. Wil je als ambassadeur ook deelnemen en je organisatie presenteren aan zoveel bezoekers in één keer? Meld je dan nu bij ons aan via info@noordzeevisuitscheveningen.nl!