DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

DB Evenementen is ambassadeur

25 maart 2020

Het Haagse evenementenbureau DB Evenementen is toegetreden tot de ambassadeurskring van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Het bedrijf zit sinds jaar en dag diepgeworteld in het Haagse en heeft lokaliteit hoog in het vaandel staan. DB Evenementen organiseert veel evenementen en laat lokale Noordzeevis uit Scheveningen onderdeel uitmaken van de programmering. Daarnaast staat DB Evenementen ook aan de voorhoede van evenementen waar Noordzeevis een nog grotere rol speelt, zoals Sail op Scheveningen, Vlaggetjesdag en het culinaire foodfestival VISSCH. Bij dit laatste evenement wordt de visafslag van Scheveningen drie dagen omgetoverd tot festivalterrein waar allerlei soorten Noordzeevis geserveerd worden.

De crew van DB Evenementen.