DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Restaurant De Dagvisser ontvangt Noordzeevis uit Scheveningen- award

6 februari 2020

Restaurant de Dagvisser ontving de Noordzeevis uit Scheveningen- award, de prijs voor de Haagse horeca-gelegenheid die het beste gebruik maakt van Noordzeevis uit Scheveningen op de menukaart. Het restaurant kreeg van het publiek de meeste stemmen. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens de Haagse Strand- en Terrasbeurs.  

Award om het gebruik van lokale vis te stimuleren
De Haagse strand- en terrasbeurs en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hebben de Noordzeevis uit Scheveningen- award samen ge├»ntroduceerd. Ze hopen op deze manier om het gebruik van lokale Noordzeevis onder ondernemers te stimuleren. Voorafgaand aan de beurs kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriet. Naast deze award werd er nog een award uitgereikt voor de meest duurzame onderneming en de beste nieuwkomer. 

Daniel Burer, bedrijfsleider, en Sjanet Schot, eigenaar Dagvisser, namen de award en oorkonde in ontvangst.