DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Kerstmarkt van het Provinciehuis

13 december 2019

Op donderdag organiseerde de Provincie Zuid-Holland een kerstmarkt voor haar werknemers. Deze vond plaats op het plein van het Provinciehuis en was voor alle medewerkers. Op de kerstmarkt stonden allerlei lokale ondernemers en initaiteven uit de regio. Zo waren er leveranciers van kaas, wild en brood tot een kleine individuele supermarkt en een kaarsenmakers.  Vis kon natuurlijk niet ontbreken in het aanbod en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen was gevraagd om deze rol op haar te nemen. Namens onze community waren wij aanwezig op de kerstmarkt met gerookte vis, vissoep en ons kookboek. 

Paul Einerhand en Kelly van Kleef van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen staan op de kerstmarkt met de kerstman.