DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Kapitein Jack is ambassadeur

11 oktober 2019

Donderdag 10 oktober heeft eigenaar Jack, van viskraam Kapitein Jack, een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Deze oorkonde is uitgereikt voor het met passie aanbieden van vis uit de Noordzee.

Bij Kapitein Jack, dat inmiddels al 12,5 jaar bestaat, wordt er met name vis uit de Noordzee aangeboden en geen vis uit het oosten zoals Pangasius, “Ik zeg tegen de mensen: dat moet je niet eten”. Hoewel Kapitein Jack geen vis speciaalzaak is, vindt Jack het wel belangrijk om goede vis te serveren en om kwaliteit te bieden aan zijn klanten.

Suzanne van der Pijll, bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, overhandigd de oorkonde aan kersverse ambassadeur Jack, van Kapitein Jack