DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Arie Kuijt ontvangt oorkonde

24 oktober 2019

Tijdens de Vis Diner Show bij strandpaviljoen KW106 in Katwijk hebben we een oorkonde uitgereikt aan Arie Kuijt.  Deze ontving hij voor het met passie bijdragen aan het geliefd maken van Noordzeevis.

Arie weet als geen ander hoe perfect het product Noordzeevis is. Hij werkt al van jongs af aan in de visserij en is begonnen als fileerder. Tegenwoordig is hij visinkoper bij Schuitemaker, maar het fileren is hij nooit verleerd. Hij heeft het bedrijf Visfileren.nl opgericht en verzorgt vanuit daar workshops, heeft een eigen messenlijn en organiseert vis fileershows waarbij hij de gasten van alles vertelt over vis. “Als je de waarde kent, dan kan je het verkopen. Zo is het ook met Noordzeevis. Het is een geweldig product, alleen de consument weet dat nog niet. Beleving is het belangrijkste wat er is en met de shows en workshops hoop ik mensen te inspireren om te kiezen voor Noordzeevis.”, Aldus Arie. 

Leen Haasnoot, bestuuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, reikt de oorkonde uit aan Arie Kuijt. (Foto Paul Einerhand)