DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

PrinsjesMarkt 2019

18 september 2019

Afgelopen zaterdag stond Stichting Noordzeevis uit Scheveningen op de PrinsjesMarkt op het Plein in Den Haag!

Naast dat er op deze markt diverse hoedenontwerpers te vinden waren en er een show was waarin deelnemers op de catwalk mooie creaties mochten laten zien, was er ook volop aandacht voor lokale producten uit de provincie. Met Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hadden we een eigen kraam met onze poster, het kookboek en enkele vers gevangen vissen uit de Noordzee. Daarnaast hadden we speciaal voor de kinderen ons nieuwe vis-spel, waar je met een hengel mocht proberen om de vissen uit de ‘zee’ te hengelen. De Commissaris van de Koning had ook interesse in onze stichting en kwam even langs voor wat informatie!

Het nieuwe vis-spel was erg populair bij de jeugd!

De Commissaris van de Koning, Jaap Smit, kwam ook even langs bij onze kraam.

Onze markt op het Plein, met enkele vissen uit de Noordzee, ons kookboek & het visspel.