DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

House of Lords Catering zet verder in op lokaliteit en ontvangt oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

1 augustus 2019

Op dinsdag 30 juli namen compagnons Raymond Talsma en Leon Harinck van House of Lords de oorkonde in ontvangst. Deze werd aan hen uitgereikt voor het met passie aanbieden van een streekproduct uit eigen Noordzee en het actief bijdragen aan het geliefd maken van Noordzeevis. 

House of Lords

House of Lords is vandaag de dag gevestigd in Voorschoten, maar kent zijn oorsprong in Den Haag. Het bedrijf is bijna een eeuw actief in het Haagsche en voorziet in de catering van intieme verjaardagen tot die van ministeries. “Bij House of Lords houden we altijd rekening met de seizoenen. Met de Noordzee voor de deur willen wij de producten uit onze zee prominenter onder de aandacht brengen bij onze klanten”, aldus Leon Harinck over zijn motivatie voor het ambassadeurschap bij Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Ook compagnon Talsma staat achter de beslissing. “De ecologische voetafdruk van vis is ook vele malen kleiner dan die van veel andere producten. Door Noordzeevis onder de aandacht te brengen hopen we meer mensen te inspireren om voor vis uit eigen zee te kiezen.”

V.l.n.r. Agnes Leewis, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen reikt de oorkonde uit aan Raymond Talsma en Leon Harinck van House oof Lords.