DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Het Zeemanshuis is ambassadeur voor Noordzeevis uit Scheveningen

13 juni 2019

Dick en Sonja Dijkhuizen van het Zeemanshuis hebben een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Deze werd aan hen uitgereikt voor het onder de aandacht brengen van het streekproduct. 

Het Zeemanshuis was een plek waar voornamelijk Deense en Engelse vissers kwamen toen Dick en Sonja het overnamen van de voormalige eigenaar. Tegenwoordig hebben veel Scheveningers de weg naar Het Zeemanshuis gevonden. De slogan van het Zeemanshuis luidt dan ook: “Zeeman of niet, kom binnen en geniet!” Het Zeemanshuis zit gevestigd aan het einde van de visafslag en daartoe organiseren ze elke vrijdagochtend rondleidingen door de Scheveningse visafslag. Dick, “Elke vrijdagochtend zijn de deelnemers weer verbaasd over hoeveel en verschillende soorten vissen er liggen. 

Stefan Oosterbaan en Dick & Sonja Dijkhuizen nemen de oorkonde in ontvangst van Ron Kleijn, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.