DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Signeersessie bij de Paagman

25 mei 2019

Afgelopen zaterdag 25 mei stonden we in de Paagman tijdens de Independent Bookstore Day. De auteurs van het kookboek, Suzanne van der Pijll en Noreen ter Beke, waren aanwezig om de kookboeken te signeren. Tussen 12.00 en 15.00 hebben wij ons verhaal over Noordzeevis uit Scheveningen kunnen vertellen. Daarnaast waren de kinderen druk bezig met Noordzeeviskleurplaten en -woordzoekers. In de winkel werden nog allerlei andere activiteiten georganiseerd waaronder een voorleesmarathon, maak je eigen bookface-selfie en verschillende andere kinderactiviteiten. Tijdens het promoten van het kookboek en het uitdelen van handtekeningen werd er genoten van een gerecht uit het kookboek. De makreeltosti met pesto, mozzarella en tomaat werd verzorgd door Strandrestaurant de Waterreus. 

                       

Noreen ter Beke en Suzanne van der Pijll in de Paagman om boeken te signeren.