DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Maris College aan de slag met Noordzeevis

22 mei 2019

Woensdag 22 mei stonden wij op het Maris College locatie Belgisch Park. Hier hebben wij de leerlingen verteld over de verschillende soorten Noordzeevis en het werk van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Bij twee verschillende klassen hebben wij ons verhaal mogen vertellen. De kinderen zijn daarna zelf hard aan de slag gegaan met hun projecten over Noordzeevis. Zij zijn druk bezig met het verzinnen en maken van een gezonde Noordzeevissnack. Wij hebben hun projecten mogen bekijken en af en toe tips gegeven om de projecten nog lekkerder en lokaler te maken. Wij zijn erg blij om te zien dat de jeugd actief omgaat met Noordzeevis uit Scheveningen!

                               

Renske Verloop vertelt de leerlingen Maris College iets over Noordzeevis uit Scheveningen.