DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Duurzaam en biologisch restaurant Greens is ambassadeur

2 april 2019

In bijzijn van zijn chef-kok Ayk van der Stadt en bedrijfsleider Michiel Corver, hebben wij eigenaar Robert-Jan Vermeulen op donderdag 28 maart een oorkonde uitgereikt. “Bij Greens draait het om eerlijk en heerlijk eten en lokaal gevangen Noordzeevis uit Scheveningen is daar een perfect voorbeeld van.”, aldus Vermeulen.

Op het voormalige midgetgolfterrein in het Haagse Westbroekpark is sinds 31 mei 2018 Greens gevestigd. Restaurant Greens is een duurzaam, biologisch, lokaal en maatschappelijk betrokken restaurant. Naast de eigen moestuin die beheerd wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, staat eerlijk en heerlijk eten hoog in vaandel bij het restaurant en het ambassadeurschap bij Stichting Noordzeevis uit Scheveningen was een logische stap voor Vermeulen. 


V.l.n.r. Ron Kleijn, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, reikt de oorkonde uit aan Ayk van de Stadt, chef-kok, Michiel Corver,bedrijfsleideren Robert-Jan Vermeulen, eigenaar.