DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Fruits de Mer ambassadeur

12 maart 2019

Op 7 maart heeft Stichting Noordzeevis uit Scheveningen een oorkonde uitgereikt aan restaurant Fruits de Mer in Voorburg. Het restaurant is ambassadeur geworden van de stichting en ontving de oorkonde omdat zij met passie streekproducten uit eigen Noordzee aanbieden.

In augustus is het restaurant overgenomen door Chefkok Stephan Nihot die tevens eigenaar is van het in Voorburg bekende restaurant Donati. Hij gaf aan dat ambassadeur worden van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen een stap in de goede richting is. Bij de volgende menukaart gaat het restaurant meer Noordzeevis op de kaart zetten.

Fotobijschrift: V.l.n.r. Joep Besselink, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, reikt de oorkonde uit aan Stephan Nihot, Eigenaar Fruits de Mer.