DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Aanwezig op Haagse strand- en horecabeurs

5 februari 2019

Op maandag 4 februari vond de Haagse strand- en terrasbeurs plaats. Op deze beurs ontmoeten Haagse Horeca, beleidsmakers, exposanten en strandtenteigenaren uit Nederlandse kustgemeenten elkaar. Diverse leveranciers lieten hier hun innovaties en nieuwste producten zien. Omdat het een Haagse beurs was stonden wij er als Stichting Noordzeevis uit Scheveningen trots tussen. 

Naast het informeren over Noordzeevis uit Scheveningen en het aanmoedigen tot het op de menukaart zetten van Noordzeevis uit Scheveningen, gaven wij ook een masterclass over hoe er meer rendement behaald kan worden door gebruik te maken van de onbekende schatten uit onze Noordzee. Diverse strandtenteigenaren en horecaondernemers sloten zich aan bij de workshop en gaan aan de slag met Noordzeevis.

Rendememt met Noordzeevis door Ron Klein en Matthijs den Heijer.