DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Burgemeester Krikke reikt Noordzeevis uit Scheveningen-award uit aan restaurant Zarautz

5 februari 2019

Restaurant Zarautz ontving gisteren de Noordzeevis uit Scheveningen-award, de prijs voor de Scheveningse horeca-gelegenheid die het beste gebruik maakt van Noordzeevis uit Scheveningen. Zarautz kreeg van het publiek de meeste stemmen. De prijs werd aan hem uitgereikt door burgemeester Pauline Krikke tijdens de Haagse strand- en terrasbeurs. 

Noordzeevis uit Scheveningen-award dit jaar voor het eerst uitgereikt

De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Haagse strand- en terrasbeurs waar Haagse horeca, exposanten, beleidsmakers en strandpaviljoeneigenaren uit Hollandse kustplaatsen elkaar ontmoeten.  Ter afsluiting van de beurs werden er dit jaar voor het eerst drie awards uitgereikt, waaronder de Noordzeevis uit Scheveningen-award. Voorafgaand aan de beurs kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriet.. 

Award om het gebruik van lokale vis te stimuleren

De Haagse strand- en terrasbeurs en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hebben de Noordzeevis uit Scheveningen- award samen geïntroduceerd. Ze hopen op deze manier om het gebruik van lokale Noordzeevis onder ondernemers te stimuleren. Naast deze award werd er nog een award uitgereikt voor de meest duurzame onderneming en de beste nieuwkomer.

Burgemeester Krikke en Suzanne van der Pijll, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, reiken de prijs uit aan Harry Zarautz.

 

Harry Zarautz met de award.