DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Nederlands Visbureau voor Noordzeevis uit Scheveningen

6 december 2018

Het Nederlands Visbureau zet zich al heel lang in voor het op de kaart zetten van vis. Of het nu gaat om haring, schar, leng of tonijn, het Nederlands Visbureau besteed aandacht aan het volledige spectrum. Desalniettemin zijn ook zij een groot fan van de lekkere vissoorten uit onze Noordzee en dragen zij het lokale iniatief "Noordzeevis uit Scheveningen" een warm hart toe. Het Visbureau is ambassadeur geworden van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen en Agnes Leewis, directeur Nederlands Visbureau, nam de oorkonde in ontvangst van Joep Besselink, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Agnes Leewis, directeur Nederlands Visbureau, ontvangt de oorkonde van Joep Besselink, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.