DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Scheveningse visserij sponsort de jeugd van SVV Scheveningen

3 december 2018

Op zaterdag 1 december hebben W. van der Zwan, Rederij Groen en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen in het sponsorhome bekend gemaakt dat zij de jeugd van SVV Scheveningen gaan sponsoren dit seizoen.

Op zaterdag speelde SVV Scheveningen tegen Excelsior M. Na de wedstrijd onthulden de drie visbedrijven in het sponsorhome van “De Schollekoppen” dat zei de nieuwe sponsor zijn. De bekendmaking werd gedaan door Ron Kleijn, voorzitter SVV Scheveningen, en Matthijs den Heijer, voorzitter Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Den Heijer, “Noordzeevis is een gezond en lokaal product. Helaas eten we er hier in Nederland maar weinig van. Met onze sponsoring hopen we de jeugd bekend te maken met Noordzeevis. Sport en voeding zijn nauw met elkaar verbonden en vis past goed in een sportdieet. Wij dragen graag ons steentje bij aan de jeugd, want de jeugd is de toekomst.”

Fotografie: Nicole Taal, Scheveningse Courant

Ron Kleijn, Voorzitter SVV Scheveningen, Paul Einerhand en Matthijs den Heijer van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen onthullen het sponsoren van de jeugd.