DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

SVO Vakopleiding Food ontvangt oorkonde bij start van nieuwe visopleiding

31 oktober 2018

Gister was er een feestelijke bijeenkomst In de Mallemok aan de Westduinweg. De SVO Vakopleiding Food gaf hier het startschot van hun eerste visopleiding op Scheveningen. Tijdens deze feestelijke start kreeg Rinus de Rijder, Onderwijsmanager SVO Vakopleiding Food, een oorkonde uitgereikt door Agnes Leewis, Nederlands Visbureau. Deze oorkonde ontving SVO vanwege hun actieve bijdrage aan het bekender maken van Noordzeevis uit Scheveningen.

Deze opleiding is samen met Stichting Initiatief op Scheveningen op de been gezet om jongeren op te leiden en een baan te bieden in de visserij. Deze jongeren zullen theorieles krijgen in de Mallemok en praktijkles volgen bij W.G. den Heijer & Zn.

De studenten worden voorgesteld aan het publiek.