DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Dag van de Duurzaamheid

11 oktober 2018

Gister was het de dag van de duurzaamheid. In dat teken organiseerde Basisschool Het Volle Leven een duurzaamheidsmarkt op het schoolplein. Diverse partijen waren hier aanwezig. Van duurzame drinkbekers en circulaire kleding tot het MSC keurmerk en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Vanwege duurzaamheid als het thema van de dag stonden wij met vissen uit de Noordzee die door de Good Fish Foundation als verantwoorde keuze bestempeld waren. De kinderen van de basischool vonden het apart, leuk en spannend om 'echte' vissen te zien. Vissen die wij bij ons hadden waren onder andere de makreel, kabeljauw, bot, schar, heen en de rode poon.

De leerlingen van basischool het volle leven zijn zeer geintereseerd naar de kabeljauw.