DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Wendy van Velzen ambassadeur van Noordzeevis uit Scheveningen

23 april 2018

Vishandel Beet is een gevestigde naam in Mariahoeve. Wendy van Velzen, die al sinds haar twaalfde in het vak zit, heeft de zaak zeven jaar geleden overgenomen. Sindsdien timmert zij hard aan de weg om Noordzeevis aan de man brengen. Een logische vervolgstap vond zij het ambassadeurschap voor Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Op 17 april kreeg zij de oorkonde voor haar inzet uitgereikt door Peter Buzink, bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. 

Wendy staat met haar verhaal in het kookboek van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Bestel het hier.

Wendy van Velzen ontvangt de oorkonde van Peter Buzink, bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Wendy van Velzen met de oorkonde voor haar ambassadeurschap.