DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Restaurant Waterproef zet zich in om vis uit eigen zee onder de aandacht te brengen

20 april 2018

Het restaurant aan de 2e haven heeft al verscheidene gerechten met Noordzeevis op de kaart staan. Eén hiervan is de relatief onbekendere vissoort Griet. Yves van Westreenen, Eigenaar Restaurant Waterproef, “Ik run dit restaurant al zo’n elf jaar en werk graag met Noordzeevis. Ik vind het heel belangrijk dat lokale producten voorrang krijgen in het aanbod naar mijn gasten. Immers, hoe lokaal wil je het hebben als de mooiste vis bij ons voor de deur zwemt!?”. Niet alleen de vis is lokaal, ook haalt Yves zijn vlees, groente, kaas etc. van dichtbij. Waterproef gaat nog meer Noordzeevis op de kaart zetten en kreeg op donderdag 19 april de oorkonde voor hun ambassadeurschap in ontvangst.

Agnes Leewis, bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, overhandigt de oorkonde aan Yves van Westreenen.