DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Eén tegen eenzaamheid

22 maart 2018

Dinsdag 20 maart was de aftrap van Eén Tegen Eenzaamheid door minister de Jonge bij voetbalclub SVV Scheveningen. Dit is een actieprogramma om eenzaamheid onder ouderen eerder te signaleren, tegen te gaan en te doorbreken. 

Rond 16:00 kwam minister Hugo de Jonge aan in het sponsorhome van SVV Scheveningen. Daar werd hij ontvangen door Ron Kleijn (voorzitter SVV Scheveningen) en Karsten Klein (Wethouder Stedelijke Economie, Zorg en Havens). Na het uiten van hun zorgen over eenzaamheid en het presenteren van de plannen die zij in de toekomst graag zien gebeuren, was het tijd voor de aftrap van walking voetbal. Zowel minister Hugo de Jonge als Wethouder Karsten Klein participeerde in de wedstrijd met enthousiasme. 

Na de wedstrijd was er tijd voor de "derde ronde" en hier werd natuurlijk lokale vis geserveerd door Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. 

Minister Hugo de Jonge spreekt over eenzaamheid in het sponsorhome van SVV Scheveningen

Minister de Jonge en Wethouder Karsten Klein met het ADO Oldstar team

Minister de Jonge in actie

De harinschaal voor de gasten

Een populaire versnapering op Scheveningen