DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Noordzeevis op Ondernemersgala Den Haag

7 maart 2017

Op 25 maart wordt het jaarlijkse Ondernemersgala gehouden in het atrium van het stadhuis (IJspaleis) in Den Haag. Het thema van deze avond is “Mondriaan” waarbij gerechten worden geserveerd met een dikke knipoog naar de kunstwerken die Piet Mondriaan gemaakt heeft. Zo authentiek Haags als Mondriaan is, is Noordzeevis uit Scheveningen ook en kan daarom niet ontbreken op dit evenement. 

Topchefs van het ROC Mondriaan zullen samen met de topchefs in wording het voortouw nemen in de Ondernemersgala-keuken. De ‘fish dish’ van het Haags aanstormend talent zal “stilleven met vissen” heten en geïnspireerd zijn op twee bekende schilderijen uit het Guggenheim Museum in New York. Natuurlijk worden hiervoor vissen uit de Noordzee gebruikt. Zo laten we niet alleen de aanwezige ondernemers zien dat de vissector in Scheveningen vol in de aandacht staat, met gebruik van het beeldmerk van Noordzeevis uit Scheveningen, maar kunnen alle aanwezigen proeven hoe heerlijk de lokale vis kan zijn. Zo maken we met elkaar Noordzeevis uit Scheveningen groot.