DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Nieuwe ambassadeurs voor Noordzeevis

7 maart 2017

Nieuwe ambassadeurs voor Noordzeevis uit Scheveningen

Noordzeevis uit Scheveningen heeft de wind in de zeilen, steeds meer ambassadeurs melden zich aan bij de stichting. Met trots verwelkomen wij weer twee nieuwe ambassadeurs: het tot best bekroonde strandpaviljoen van 2016, De Waterreus, en het prestigieuze Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Beide partijen zijn verantwoordelijk voor de bekende allure van Scheveningen en erkennen het belang van authenticiteit en pure streekproducten.

Zo vertelt kersverse ambassadeur het Kurhaus:

“Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is een geweldig initiatief om de Scheveningse vis en visserij op de kaart te zetten en te ontwikkelen. Bij restaurant Waves at the Kurhaus zijn wij geïnspireerd door de mooiste producten uit ons land. Elk seizoen brengt ons de prachtigste vis rechtstreeks uit onze ‘voortuin’. Onze Noordzee en Scheveningen heeft zo veel te bieden. Het is goed dat we daar aandacht aan schenken.”

Wilt ook u Scheveningen beter op de kaart zetten, bijdragen aan de lokale economie en hecht u, net als wij, veel waarde aan dit authentieke streekproduct? Wordt dan snel ambassadeur van Stichting Noodzeevis uit Scheveningen.