DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Ambassadeurs actief met promoten Noordzeevis

27 juni 2017

Op woensdag 21 juni is een workshop koken met Noordzeevis uit Scheveningen georganiseerd door De Maaltijd Express. Deze workshop vond plaats op de Haagse Sportvereniging “Duno” en is bezocht door 60 gasten. 

Tijdens deze workshop werd een drie gangen diner bereid waar haring, schol en zeewolf de revue passeerden. Als voorgerecht werd de Hollandse Nieuwe geserveerd met rode bietenstamppot. Als hoofdgerecht was er de mogelijkheid om schol te laten klaarmaken op een bakplaat of zeewolf te bereiden in een airfryer. Het diner werd afgesloten met een charmant bolletje ijs en aardbeien. 

De Maaltijd Express is ambassadeur van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen en bood de workshop met drie gangen diner aan voor slechts €11,50 om aan te tonen dat koken met Noordzeevis niet duur is. 

Mede dankzij de inzet van gepassioneerde ambassadeurs is Stichting Noordzeevis uit Scheveningen steeds vaker te zien. Vlaggen en raamstickers met het Noordzeevis logo zijn steeds frequenter te zien op Scheveningen en bij sommige horecagelegenheden staat Noordzeevis uit Scheveningen vermeld op de menukaart.