DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Nu ook Noordzeevis bij Brasserie De Badmeester

17 oktober 2017

Ook bij Brasserie De Badmeester kunnen consumenten een lekker Noordzeevisje bestellen. Bezoekers van de brasserie vinden slibtong, kabeljauw en Noordzeekroketjes terug op de kaart. De stichting is blij De Badmeester als ambassadeur te kunnen verwelkomen. Marco, Bonnie en Thomas Knaap kregen op vrijdag 13 oktober de oorkonde uitgereikt door Suzanne van der Pijl, Bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Brasserie de Badmeester is de eerste ambassadeur in Wassenaar. Zij hebben authenticiteit hoog in het vaandel staan. “Veel mensen komen hier echt voor vis, daarom vinden wij het belangrijk hen iets van de streek mee te geven” vertelt Bonnie. Brasserie de Badmeester is direct aan de slag gegaan met het uitdragen van het ambassadeurschap en heeft het logo op het menu en het welkomstbord voor de deur geplaatst. 

Brasserie de Badmeester ligt tussen de twee vissersplaatsen Katwijk en Scheveningen. Het is een mooie brasserie waar je zowel in de zomer als winter terecht kan. De brasserie staat er al sinds 1948 en is de afgelopen 12 jaar in handen van Marco en Bonnie Knaap.

 

Marco, Bonnie en Thomas Knaap en personeel ontvangen de oorkonde van Suzanne van der Pijll.