DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Eerste viswinkel wordt ambassadeur

13 oktober 2017

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen geeft een warm welkom aan de nieuwe ambassadeur; Viswinkel de Lange. Ben de Lange is de eerste visdetaillist die zich aansluit bij Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

De winkel van Ben de Lange zit al 17 jaar gevestigd in de Marcelisstraat en is een begrip op Scheveningen. Ben heeft het vak van zijn vader geleerd. Verse en goede Noordzeevis staat hoog in het vaandel bij Viswinkel de Lange en daarom koopt hij het zelf direct in bij de visafslag.

Voor het met passie aanbieden van een puur streekproduct uit eigen Noordzee en het bijdragen aan het geliefd maken van Noordzeevis kreeg Viswinkel de Lange een oorkonde uitgereikt door Agnes Leewis, bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.