DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Ambassadeurs dragen trots uit

5 september 2017

De ambassadeurs van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen zijn trots op Noordzeevis en dit dragen zij graag uit. Verschillende ambassadeurs zijn aan de haal gegaan met het beeldmerk van Noordzeevis uit Scheveningen. Zo is het beeldmerk inmiddels terug te vinden op menukaarten, ramen, in vlaggenmasten en nu ook op voertuigen. Ambassadeur W.G. den Heijer en Seafood Centre hebben het beeldmerk op hun bedrijfswagens laten zetten. Hiernaast zijn ook andere ambassadeurs actief bezig met het uitdragen van passie voor Noordzeevis. De Rabobank, communicatie-adviesbureau Schuttelaar & Partners en het Nederlands Visbureau dragen allen zichtbaar en actief uit dat zij ambassadeur zijn voor Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Scroll naar beneden voor alle foto's