DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Ambassadeurs in het zonnetje

6 juli 2017

Afgelopen woensdag was Stichting Noordzeevis uit Scheveningen aanwezig bij het duel tussen SVV Scheveningen en ADO Den Haag. Speciaal voor onze ambassadeurs, die zich met passie inzetten voor Noordzeevis, was een exclusieve VIP tafel gereserveerd om de wedstrijd te kijken.

De gezelligheid aan de VIP tafel startte al om 18:00 met een borrel en wat te eten. Uiteraard werd er tijdens dit evenement Noordzeevis uit Scheveningen geserveerd. Zo was er gerookte makreel, gefrituurde poon, kibbeling, schar en zelfs Noordzeevis sushi in ruime mate verkrijgbaar. Ook stond er een authentieke haringkar die druk bezocht werd in de rust.

Het was mooi weer en de gezelligheid zat er goed in. Dat er supporters van beide clubs aan de VIP tafel zaten, deed niet af aan de sfeer. We waarderen de inzet van onze ambassadeurs om vis uit de Noordzee geliefd te maken in Scheveningen en zijn blij dat we hen in het zonnetje hebben gezet. Het duel tussen SVV en ADO eindigde in 0-7.

Kijk voor meer foto's op Facebook