DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Makro gaat voor Noordzeevis uit Scheveningen!

31 januari 2017

Sinds de lancering van het nieuwe beeldmerk Noordzeevis uit Scheveningen zijn verscheidene ambassadeurs zich aan het inzetten voor Noordzeevis. Zo ook Makro, zij hebben een folder ontwikkeld met vis uit de Noordzee in de aanbieding die ook op de website te vinden is: de Special, Ultra Vers.

 

In de folder staan prachtige foto’s van heerlijke lokale vis, en wordt het beeldmerk van Noorzeevis uit Scheveningen gebruikt ter ondersteuning van de actie. Verscheidene vissoorten, waaronder Tarbot, Schar en Steenwijting, zijn twee weken lang in de aanbieding. Op deze manier krijgt Noordzeevis uit Scheveningen extra aandacht; niet alleen lokaal, maar door het hele land. Ook in de winkels zijn mooie stellingen geplaatst waar Noordzeevis uit Scheveningen in de promotie naar voren komt. Makro gaat voor Noordzeevis uit Scheveningen: wie volgt?

 

Op de eerstvolgende community bijeenkomst op 7 februari zal Jan van de Werken, Category Manager Fish bij de Makro het ambassadeurschap van de Makro voor Noordzeevis uit Scheveningen toelichten. Er zijn nog plaatsen vrij voor de bijeenkomst, waar onder andere ook praktische workshops over het verwerken, proeven en ruiken van Noordzeevis zullen plaatsvinden.

Het programma van de bijeenkomst inzien en aanmelden? Dat kan hier.