DOE MEE

W.G. den Heijer & Zn.

""De diversiteit en kwaliteit van vis uit eigen zee wilt  WG Den Heijer onder de aandacht brengen en op de kaart zetten bij de consument."   - Matthijs den Heijer 

De familie Den Heijer heeft een lange geschiedenis in Scheveningen. Het bedrijf is opgericht in 1946 en is uitgegroeid van kleine onderneming tot een moderne visgroothandel. Den Heijer heeft een veelzijdig assortiment aan vis en garnalen en zorgt ervoor dat de dagelijkse aanvoer van verse vis in de Scheveningse haven snel en soepel verloopt.

“80% van de vis die we hier vangen verdwijnt direct naar de export en dat is zonde. Vis uit de Noordzee is onbekend en daarom onbemind bij Nederlanders”, aldus Matthijs den Heijer over hun ambassadeurschap voor Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Op maandag 1 mei 2017 mocht Den Heijer een oorkonde voor het ambassadeurschap in ontvangst nemen op het familiebedrijf nabij de visafslag op Scheveningen. Den Heijer kreeg de oorkonde uitgereikt door bestuurslid Suzanne van der Pijll en Dennis Werkman.

Matthijs den Heijer (links) krijgt oorkonde overhandigt van Dennis Werkman, oud bestuurslid van stichting Noordzeevis uit Scheveningen, en Suzanne van der Pijl, bestuurslid van stichting Noordzeevis uit Scheveningen. 

http://wgdenheijer.nl/