DOE MEE

Strandtent ff-tijd

Hoek van Holland

Strandtent FF-Tijd is de eerste ambassadeur uit Hoek van Holland. Strandtent FF-Tijd is net nieuw in Hoek van Holland en blijft door ondernemen. Woensdag 4 juli 2018 werd de strandtent ambassadeur van Noordzeevis uit Scheveningen en kregen ze een oorkonde voor het aanbieden van dit streekproduct. Hiermee is de strandtent de eerste ambassadeur van Noordzeevis in Hoek van Holland.

De strandtent doet al veel op het gebied van vis. Zo hebben ze elke week een verse vismarkt waar Noordzeevis wordt aangeboden. "We zien graag streekproducten op de menukaart verschijnen. ambassadeur worden van Noordzeevis uit Scheveningen was logischerwijs de volgende stap" aldus Wesley Tonhauser, eigenaar van strandtent FF-Tijd. 

Woensdag 4 juli 2018 namen Wesley Tonhauser en Remco de Waard, Chef-kok, ff de tijd om de oorkonde voor het ambassadeurschap in ontvangst te nemen. 

Remco de Waard en Wesley Thonhauser krijgen de oorkonde uitgereikt door Suzanne van der Pijll, bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Remco de Waard met een Zeewolf en Wesley Tonhauser met de oorkonde van het ambassadeurschap.

Vistafel van links naar rechts: Schol, tong, makreel en zeewolf.

Elke woensdag is er een verse vismarkt bij strandtent FF-Tijd in Hoek van Holland.

Strandrestaurant FF Tijd Logo

https://fftijd.nl/