DOE MEE

Hofcatering

 Sinds 1997 zorgen we voor de culinaire invulling van grote en kleine evenementen. Naast eventcatering is onze tweede passie het – voor onze opdrachtgevers- creëren van eigen bedrijfsrestaurants.                                                

HOF CATERING ZET VERDERE STAPPEN IN LOKALITEIT

Heek, heeft iemand daar ooit van gehoord? Bij Hof Catering wel, daar staat de onbekende Noordzeevis al vaak op het menu. Voor Hof Catering in Rijswijk is dit normaal. Rob van Leeuwen, Directeur Hof Catering: “Ik vindt het als vanzelfsprekend dat er met lokale producten gewerkt wordt. Wij gebruiken alleen maar Westlandse groenten en Hollandse seizoensproducten. Met deze producten proberen wij gewone dingen weer bijzonder te maken, denk hierbij bijv. aan ambachtelijke kibbeling met heek of zeewolf in plaats van kabeljauw.”

Op maandag 16 juli werd Hof Catering officieel ambassadeur van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen en ontvingen zij een oorkonde voor het aanbieden van dit streekproduct. De cateraar ziet de toekomst zonnig in en kijkt ernaar uit om nog meer verschillende soorten Noordzeevis in het assortiment op te nemen.