DOE MEE

De Maaltijd Express

“Het soort initiatieven als Stichting Noordzeevis uit Scheveningen zijn cruciaal voor een duurzame maatschappij" - Henk Tramper, oprichter van De Maaltijd Express​​ 

De Maaltijd Express heeft gezonde voeding hoog in het vaandel staan. Het is een bedrijf dat voornamelijk authentieke Hollandse recepten bereidt en rondbrengt bij hun klanten. Naast deze liefde voor authenticiteit is het bedrijf ook maatschappelijk erg betrokken. Zo organiseert de Maaltijd Express de Haagse Vitaliteitsdagen, een Lunchcafé op SVV Scheveningen en doen ze speciale aanbiedingen voor mensen met een ooievaarspas. 

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen vond dat het tijd was om deze voortvarende ambassadeur in het zonnetje te zetten. Tijdens de bijeenkomst van het Gilde Plus op SVV Scheveningen (april 2017) ontving Henk Tramper de oorkonde van zijn ambassadeurschap.

"De Maaltijd Express bereidt gezonde, betaalbare dagverse maaltijden voorsenioren, gezinnen, studenten en zorginstellingen. Daarnaast organiseren we diverse culinaire bijeenkomsten zoals een maandelijks driegangen-diner met als thema ‘Rondreis door Nederland’. Op deze diners serveren we traditionele  streekgerechten als bijvoorbeeld Zeeuwse mosselen of tartaar van makreel.  We zijn dan ook trots  op ons ambassadeurschap van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen."   

Henk Tramper (midden) krijgt oorkonde overhandigt van Agnes Leewis, bestuurslid van stichting Noordzeevis uit Scheveningen, en Dennis Werkman, oud bestuurslid van stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Noordzeevisavond georganiseerd door De Maaltijd Express. 

Hollandse Nieuwe met bietensalade als voorgerecht. 

Matthijs den Heijer vertelt alle genodigden over Noordzeevis uit Scheveningen. 

Gebakken schol met aardappelen en Hollandse groenten.

Het bestuur van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen geniet ook van de lekekrnijen bereidt door De Maaltijd Express. 

 

 

                 

https://www.demaaltijdexpress.nl/