DOE MEE

Activiteitenkalender

3 juni 2019 - Community bijeenkomst bij Muzee:
Hierbij wordt gekeken naar de Scheveningse visserijhistorie en wordt een workshop makreel roken gegeven. 
19.00 - 21.00, inloop 18.30.
Meld je alvast aan! klik hier of meld je aan via de onderstaande knop.

15 juni 2019 - Vlaggetjesdag:
Op vlaggetjesdag wordt de komst van de Hollandse Nieuwe gevierd. Dit is een traditie op Scheveningen. Ook Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is hierbij aanwezig met kinderactiviteiten. 

20-23 juni 2019 - Sail op Scheveningen:
Een groot internationaal maritiem event waarbij Scheveningen dient als de finishplaats van de Liberty Tall Ships Regatta. Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is hierbij aanwezig.

29 juni - Voetbalvereniging SVV 100 jaar:
In verband met het honderdjarig bestaan van voetbalvereniging SVV Scheveningen worden diversere activiteiten georganiseerd. 

Periode juni - juli: Uitvoeren van het jaarlijks menukaartenonderzoek:
In juni en juli wordt onderzoek gedaan naar de representatie van Noordzeevis op de menukaarten van restaurants en strandpaviljoens op Scheveningen. 

4 - 6 oktober VISSCH:
Bij dit culinaire Noordzeevis festival op Scheveningen wordt genoten van de diverse en lekkere Noordzeevis. Dit evenement zal plaatsvinden op de visafslag in Scheveningen. Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is hier bij aanwezig. 

4 november 2019 - Jeugdcommunity bijeenkomst bij voetbalvereniging bij SVV Scheveningen:
Bij deze community bijeenkomst is voor en door kinderen. Er zal informatie worden gegeven over sportprestaties en goede voeding met vis. Daarnaast zullen oud hollandse spelletjes met vis worden georganiseerd op het voetbalveld. 
De tijden zijn: 15.00 - 18.00.