DOE MEE

Onze ambassadeurs

Word ook ambassadeur!

                                      

  

                                                                                                                                "" Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is een geweldig initiatief om de Scheveningse vis en visserij op de kaart te zetten en te ontwikkelen. Bij restaurant Waves at the Kurhaus zijn wij geïnspireerd door de mooiste producten uit ons land. Elk seizoen brengt ons de prachtigste vis rechtstreeks uit onze ‘voortuin’. Onze Noordzee en Scheveningen heeft zo veel te bieden. Het is goed dat we daar aandacht aan schenken.""

 


""De Maaltijd Express bereidt gezonde, betaalbare dagverse maaltijden voor senioren, gezinnen, studenten en zorginstellingen. Daarnaast organiseren we diverse culinaire bijeenkomsten zoals een maandelijks driegangen-diner met als thema ‘Rondreis door Nederland’. Op deze diners serveren we traditionele  streekgerechten als bijvoorbeeld Zeeuwse mosselen of tartaar van makreel.  We zijn dan ook trots  op ons ambassadeurschap van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen""

.


""Gezonde en lekkere vis van dichtbij. Verser kan niet. Dat is Noordzee vis uit Scheveningen""


                                     


 

""De diversiteit en kwaliteit van vis uit eigen zee wilt  WG Den Heijer onder de aandacht brengen en op de kaart zetten bij de consument.""


Ruud van der Zwan, Fishery Consultancy


                            


                                      


""Versere vis dan Noordzeevis valt er niet te krijgen.""


"Met Stichting Noordzeevis uit Scheveningen leggen we de fundering voor de toekomst van de lokale visserij"


""Authentieke streekproducten als  Noordzeevis uit Scheveningen horen meer aandacht te krijgen.""

         "Buena Vista Beach Club waardeert de zee voor de deur en het strand om ons heen en dit merk je! In 2013 zijn wij verkozen tot meest duurzame strandtent van Nederland. Deze titel hebben wij niet zomaar verkregen en elk seizoen kijken wij opnieuw hoe we bij kunnen dragen aan een gezondere wereld dan die waar we vandaag de dag in leven. Van onze zonnepanelen op het dak tot de vetplantjes boven onze keuken en de menukaart vol met biologische en streek producten. Verantwoord ondernemen is belangrijk voor ons en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen sluit hier perfect op aan.'' 

 

 


Visiwinkel de Lange                                "Vis uit de Noordzee is het mooiste dat er is."

 


         

    "Wanneer mensen naar het strand gaan willen ze vis eten, en wat is er dan leuker dan lokale Noordzeevis?"